Lidt om mig.

Jeg hedder Anne er fra 1978 og uddannet pædagog siden 2004. Ud over pædagog uddannelsen, har jeg taget PGU'en ( Pædagogisk grunduddannelse) og været på adskillige kurser. Jeg har tidligere arbejdet i vuggestue, børnehave, på familiecenter og et obsavationshjem. 

 

Jeg elsker mit arbejde og nyder virkelig at ha tiden og den helt tætte realation til børnene. Børnenes trivsel er det betyder allermest for mig. Jeg gå meget op i at møde børnene der hvor de er, at være på gulvet som en tydelig, nærværende og omsorgsfuld voksen. Der skal være tid til kram, at sidde på skøddet og læse en bog eller ligge på mave og studere en myre. Jeg gør meget ud af at se og møde børnene med anerkendelse og respekt. For mig er mødet med børnene og den tætte relationen meget vigtig.

 

Jeg bor i et stort hus på 202 m2, sammen med Dan og vores 3 børn, Katrine fra 2004, Mads fra 2006 og Oskar fra 2008. Vi har også 2 kælekaniner Carlo og Karamel. Jeg elsker at rejse, tá på ture og opleve en masse ting med min familie. Jeg holder også meget af at gå en tur, slappe af med en god bog og hygge med familien hjemme.